Wirra Willa Pavilion | By Matthew Woodward Architecture

April 15, 2019

Wirra Willa Pavilion | By Matthew Woodward Architecture

  The Wirra Willa Pavillion  

The Wirra Willa Pavilion is a modern glass and sandstone structure on the edge of a natural dam. This stunning piece of architecture is separate from the main residence and provides a place to experience the beautifully established landscaping and luxurious natural environment.  This rural property is made up of two rectangular prisms containing a bathroom, kitchen area, internal and external storage. The space offers multiple living arrangements including spa which is reached by removing timber panels in the floor. Overall the structure shines with elegance and fits comfortably into the remarkable surroundings.

Design  Matthew Woodward Architecture
Location  Somersby, NSW, Australia
Team  Matthew Woodward, Benjamin White
Builders  Cochran Constructions
Photographer  Murray Fredericks



modern architecture | wirra willa pavilionmodern architecture designmodern architecture designmodern architecture - wire willa pavilionlandscape architecture interior modern architecture designlandscape architecture designexterior design - modern architecturemodern architecture designspa - modern architecture designspa - modern architecture designinterior design decormoder decor design

 



Leave a comment

Comments will be approved before showing up.